Getuigenoproep: gewapende woningoverval

maandag 16 mei 2016

Grave - De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een gewapende overval op zondagmiddag rond 16.10 uur op een woning aan de Ooievaarshorst.

Rond dat tijdstip werd er aangebeld en de bewoonster deed open. Vervolgens werd ze door twee mannen de woning in geduwd en tegen de grond gewerkt. De mannen bedreigden haar met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eisten geld. Nadat ze een onbekend geldbedrag hadden buit gemaakt ging het tweetal er weer vandoor. Het slachtoffer raakte niet gewond.

Er is een signalement van de overvallers:

Dader 1: man, ongeveer 1.75-1.80 meter lang, normaal postuur. Hij droeg een zwarte bivakmuts, een zwarte jas, handschoenen en een groen gevlekte legerbroek.

Dader 2: Man, ongeveer 1.75-1.80 meter lang, normaal postuur en hij droeg een wit masker.

Het tweetal is vervolgens de wijk uitgereden in een groene auto met licht gekleurde bumpers die vermoedelijk een stukje verderop in de Ooievaarshorst geparkeerd heeft gestaan.

De politie is nog op zoek naar getuigen van de overval of mensen die mogelijk iets weten dat er mee te maken heeft. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via: 0800-7000. U kunt uw informatie ook doorgeven via het tipformulier.

Laat het ons weten via het formulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Linden | 112 alarmeringen Linden | Goedkoop Tanken in Linden | Supermarkten in Linden | Weerbericht Linden